Op dit moment zijn er 339 recepten in 97 categorieŽn!

Laatste Recepten
U moet Flash geÔnstalleerd om deze header te zien!
Kashmiri Naan: Datum Toegevoegd: 29 Jul 2013
In Categorie: Brood en gebak / Brood
IngrediŽnten

Deeg
6 kopjes bloem
2 kopjes melk
1 of 2 eetlepels water
1 ei
Ĺ eetlepel bakpoeder
2 eetlepels kristalsuiker
Olie
Zout naar smaak

Vulling
1 kopje kristalsuiker
Ĺ kopje cashewnoten
ľ kopje amandelen
1 kopje uitgelekte maraschino kersen

Bereidings Instructies

Deeg: Voeg alle ingrediŽnten samen. Mix het met de hand of een mixer tot een bal. Het deeg mag niet plakkerig worden. Voeg eventueel minder water of extra bloem toe. Plaats het deeg in een grote schaal, bedek het met een theedoek en plaats deze enkele uren op een warme plek.
Vulling: Voeg alle ingrediŽnten samen. Mix deze tot een fijne pasta in een keukenmachine of blender.
Het maken van de Naan: Verdeel het deeg in 14 gelijke ballen en rol deze uit tot cirkels met een diameter van ongeveer 15 cm. Plaats wat van de vulling in het midden en vouw de randen samen zodat de vulling niet meer zichtbaar is. Druk de gevulde Naan plat.
Verhitten: grill stand in de oven op de hoogst mogelijk temperatuur. Verhit eerst een gierijzeren pan zo heet mogelijk op het gasfornuis. Leg een deegcirkel in de pan en zet deze direct in de voorverwarmde oven, onder de grill. Het deeg zal opzwellen. Ongeveer 5 a 6 minuten laten bakken (of totdat het deeg goudbruin is). Haal de Naan uit de oven, wikkel deze in een schoon servet en ga verder met de andere deegcirkels.

Recept Afbeeldingen - Beweeg de cursor om de afbeeldingen te scrollen als er meerdere zijn:
Kashmiri Naan
Reacties bezoekers (0):

Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.

 

Recepten Links:

Nieuw Recept Toevoegen Contacteer ons over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie Liquid Conversions Weight Conversions Temperature Conversions Gas Mark Tables Vegetable Cooking Times Length Conversions

Beoordeel dit recept:
  • Momenteel 1.92/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beoordeling: 1.9/5 (25 stemmen uitgebracht)

Reageer op dit recept:

Voor spam preventie, voer code in: Code:

Ga naar categorie:

Andere recepten in deze categorie:

Parantha Tulband (met basis recept vlechtbrood) Knoflook (Garlic) Naan Semmel knodel Chapati

Tag Cloud Recepten:
- Recept Hits - 001335

 

 


 

Dank u, uw commentaar zal binnenkort worden herzien!