Op dit moment zijn er 339 recepten in 97 categorieŽn!

Laatste Recepten
U moet Flash geÔnstalleerd om deze header te zien!
Parantha: Datum Toegevoegd: 29 Jul 2013
In Categorie: Brood en gebak / Brood
IngrediŽnten

500 gram volkorenbloem
Zout naar smaak
Gesmolten ghee of geklaarde boter
250 milliliter water

Bereidings Instructies

Deeg: Zeef de bloem en het zout. Meng het met 2 eetlepels gesmolten ghee. Voeg geleidelijk het water toe. Kneed het tot een bal. Deel het deeg in 5 ballen. Bestuif de ballen met meel en laat het 10 minuten staan op kamertemperatuur. Rol de ballen uit tot cirkels, besmeer deze met gesmolten ghee en vouw deze dicht. Besmeer het nogmaals met gesmolten ghee en vouw het dicht tot een driehoek. Rol deze driehoek uit met een deegroller.
Bakken: Verhit de oven. Bestrijk de bakplaat met gesmolten ghee. Bak de paranthaís enkele minuten, totdat ze knapperig en lichtbruin zijn. Bestrijk ze vervolgens weer met gesmolten ghee, draai ze om en bak de andere kant. Direct opdienen.

Recept Afbeeldingen - Beweeg de cursor om de afbeeldingen te scrollen als er meerdere zijn:
Parantha
Reacties bezoekers (0):

Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.

 

Recepten Links:

Nieuw Recept Toevoegen Contacteer ons over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie Liquid Conversions Weight Conversions Temperature Conversions Gas Mark Tables Vegetable Cooking Times Length Conversions

Beoordeel dit recept:
  • Momenteel 1.88/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beoordeling: 1.9/5 (26 stemmen uitgebracht)

Reageer op dit recept:

Voor spam preventie, voer code in: Code:

Ga naar categorie:

Andere recepten in deze categorie:

Naan Roti Kashmiri Naan Chapati Semmel knodel

Tag Cloud Recepten:
- Recept Hits - 001156

 

 


 

Dank u, uw commentaar zal binnenkort worden herzien!