Op dit moment zijn er 339 recepten in 97 categorieŽn!

Laatste Recepten
U moet Flash geÔnstalleerd om deze header te zien!
Roti: Datum Toegevoegd: 29 Jul 2013
In Categorie: Brood en gebak / Brood
IngrediŽnten

ruim 300 gram bloem
1 theelepel bakpoeder
zout
ca. 1,5 deciliter water
2 eetlepels olie

Bereidings Instructies

Zeef de bloem, de bakpoeder en het zout. Voeg beetje bij beetje het water toe. Kneed het mengsel ca. 5 min., dan 1 uur laten rusten. Dan het deeg nog even doorkneden en er balletjes van vormen, ca. de grootte van een ei. Rol ze uit tot een dunne flap. Maak de olie zeer heet en bak de koeken ca. 2 min. per kant totdat de koeken donkere blazen vertonen. Houdt de roties warm in de oven of onder een schone, vochtige doek.

Recept Afbeeldingen - Beweeg de cursor om de afbeeldingen te scrollen als er meerdere zijn:
Roti
Reacties bezoekers (0):

Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.

 

Recepten Links:

Nieuw Recept Toevoegen Contacteer ons over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie Liquid Conversions Weight Conversions Temperature Conversions Gas Mark Tables Vegetable Cooking Times Length Conversions

Beoordeel dit recept:
  • Momenteel 2.42/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beoordeling: 2.4/5 (24 stemmen uitgebracht)

Reageer op dit recept:

Voor spam preventie, voer code in: Code:

Ga naar categorie:

Andere recepten in deze categorie:

Britisch thee brood Semmel knodel Chapati Vlecht brood Poori

Tag Cloud Recepten:
- Recept Hits - 001149

 

 


 

Dank u, uw commentaar zal binnenkort worden herzien!