Op dit moment zijn er 339 recepten in 97 categorieën!

Laatste Recepten
U moet Flash geïnstalleerd om deze header te zien!
Botercrème: Datum Toegevoegd: 29 Jul 2013
In Categorie: Brood en gebak / Deeg/beslag
Ingrediënten

125 ml melk
1 vanillestokje
1 eidooiers
25 g suiker
1 el bloem
125 g roomboter
30 g poedersuiker

Bereidings Instructies

Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Breng in een pan de melk met het vanillemerg en de helft van de suiker aan de kook. Roer de eidooiers met de rest van de suiker los en roer de bloem erdoor. Meng een scheutje melk door het eimengsel, schenk terug in de pan en roer goed door. Breng de banketbakkersroom aan de kook en gaar op laag vuur circa 5 minuten. Laat de banketbakkersroom afgedekt met plasticfolie afkoelen.

Klop de boter met de poedersuiker op. Meng beetje bij beetje de banketbakkersroom erdoor. Schep de crème in een spuitzak met een glad spuitmondje. Klaar voor gebruik.

Recept Afbeeldingen - Beweeg de cursor om de afbeeldingen te scrollen als er meerdere zijn:

Dit recept heeft momenteel 0 afbeeldingen.

Reacties bezoekers (0):

Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.

 

Recepten Links:

Nieuw Recept Toevoegen Contacteer ons over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie Liquid Conversions Weight Conversions Temperature Conversions Gas Mark Tables Vegetable Cooking Times Length Conversions

Beoordeel dit recept:
  • Momenteel 1.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beoordeling: 1.9/5 (22 stemmen uitgebracht)

Reageer op dit recept:

Voor spam preventie, voer code in: Code:

Ga naar categorie:

Andere recepten in deze categorie:

Pannenkoeken de la Chandeleur Speculaasdeeg Loempia beslag Marsepein van verse amandelen Harde wener deeg

Tag Cloud Recepten:
- Recept Hits - 001333

 

 


 

Dank u, uw commentaar zal binnenkort worden herzien!