Op dit moment zijn er 339 recepten in 97 categorieŽn!

Laatste Recepten
U moet Flash geÔnstalleerd om deze header te zien!
Frituur(bier) beslag: Ingediend door: Ontdekhoreca | Datum Toegevoegd: 19 Aug 2009
In Categorie: Brood en gebak / Deeg/beslag
IngrediŽnten

100 gr Bloem
2 dl Bier
2 tl slaolie
2 dooiers
2 eiwitten
zout

Bereidings Instructies

Bereiding in 5 min
Rust tijd 1 uur

Meng alle ingredienten behalve het eiwit tot een beslag. Dek dit af met een vochtige doek en laat dit 1 uur rusten. Klop aan het einde van de rust tijd de eiwitten stijf/luchtig en spatel dit door het beslag heen.

Haal b.v. en stukje vis of groente door het beslag en frituur het goudbruin en gaar.

Recept Afbeeldingen - Beweeg de cursor om de afbeeldingen te scrollen als er meerdere zijn:

Dit recept heeft momenteel 0 afbeeldingen.

Reacties bezoekers (0):

Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.

 

Recepten Links:

Nieuw Recept Toevoegen Contacteer ons over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie Liquid Conversions Weight Conversions Temperature Conversions Gas Mark Tables Vegetable Cooking Times Length Conversions

Beoordeel dit recept:
  • Momenteel 2.31/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beoordeling: 2.3/5 (62 stemmen uitgebracht)

Reageer op dit recept:

Voor spam preventie, voer code in: Code:

Ga naar categorie:

Andere recepten in deze categorie:

Harde wener deeg Brood deeg Marsepein van verse amandelen Pasta deeg BotercrŤme

Tag Cloud Recepten:
- Recept Hits - 005578

 

 


 

Dank u, uw commentaar zal binnenkort worden herzien!