Op dit moment zijn er 339 recepten in 97 categorieŽn!

Laatste Recepten
U moet Flash geÔnstalleerd om deze header te zien!
Harde wener deeg: Ingediend door: Ontdekhoreca | Datum Toegevoegd: 25 Aug 2009
In Categorie: Brood en gebak / Deeg/beslag
IngrediŽnten

200 gr Basterd suiker
400 gr Zachte boter
600 gr Bloem
2 Eieren
Citroen rasp van een halve citroen

Bereidings Instructies

Doe suiker, citroen rasp en boter bij elkaar in beslagkom mix het een beetje los, daarna het ei erbij. Vervolgens voeg je de bloem toe en maak je hier een glad soepel deegje van. Zet het in de koelkast als je het later gaat gebruiken haal het deeg ruim van te voren uit de koeling anders is het te hard om mee te werken.

Bakken op 200C

Recept Afbeeldingen - Beweeg de cursor om de afbeeldingen te scrollen als er meerdere zijn:

Dit recept heeft momenteel 0 afbeeldingen.

Reacties bezoekers (0):

Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.

 

Recepten Links:

Nieuw Recept Toevoegen Contacteer ons over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie Liquid Conversions Weight Conversions Temperature Conversions Gas Mark Tables Vegetable Cooking Times Length Conversions

Beoordeel dit recept:
  • Momenteel 2.42/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beoordeling: 2.4/5 (57 stemmen uitgebracht)

Reageer op dit recept:

Voor spam preventie, voer code in: Code:

Ga naar categorie:

Andere recepten in deze categorie:

Pannenkoeken de la Chandeleur Frituur(bier) beslag Speculaasdeeg BotercrŤme Loempia beslag

Tag Cloud Recepten:
- Recept Hits - 008158

 

 


 

Dank u, uw commentaar zal binnenkort worden herzien!