Op dit moment zijn er 339 recepten in 97 categorieŽn!

Laatste Recepten
U moet Flash geÔnstalleerd om deze header te zien!
Karnemelkbiscuits: Datum Toegevoegd: 29 Jul 2013
In Categorie: Brood en gebak / Koek
IngrediŽnten

325 g bloem
0.5 tl bakpoeder
15 g suiker
65 g koude boter
0.5 ei
125 ml karnemelk

Bereidings Instructies

Verwarm de oven voor op 200 ļC. Meng de bloem met de bakpoeder en de suiker. Snijd de boter in blokjes en kneed door de bloem. Maak een kuiltje in het bloemmengsel en meng het ei en de karnemelk erdoor. Kneed tot een deeg. Verpak het deeg in plasticfolie en laat circa 30 minuten rusten.

Rol het deeg uit tot een rechthoekige plak van circa een halve centimeter dik. Vouw het deeg in drieŽn. Rol het deeg opnieuw uit tot een rechthoek en vouw nog een keer op in drieŽn. Herhaal dit nog 3 maal. Steek cirkels uit het deeg en verdeel op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in circa 15 minuten goudbruin en gaar.

Recept Afbeeldingen - Beweeg de cursor om de afbeeldingen te scrollen als er meerdere zijn:

Dit recept heeft momenteel 0 afbeeldingen.

Reacties bezoekers (0):

Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.

 

Recepten Links:

Nieuw Recept Toevoegen Contacteer ons over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie Liquid Conversions Weight Conversions Temperature Conversions Gas Mark Tables Vegetable Cooking Times Length Conversions

Beoordeel dit recept:
  • Momenteel 1.90/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beoordeling: 1.9/5 (21 stemmen uitgebracht)

Reageer op dit recept:

Voor spam preventie, voer code in: Code:

Ga naar categorie:

Andere recepten in deze categorie:

Amandel tuilles Kaaskoekjes Bitterkoekjes Kletskoppen 2 Pepernoten

Tag Cloud Recepten:
- Recept Hits - 001368

 

 


 

Dank u, uw commentaar zal binnenkort worden herzien!