Op dit moment zijn er 338 recepten in 97 categorieŽn!

Laatste Recepten
U moet Flash geÔnstalleerd om deze header te zien!
Walnoot-kaneelkoek: Ingediend door: Ontdekhoreca | Datum Toegevoegd: 23 Aug 2009
In Categorie: Brood en gebak / Koek
IngrediŽnten

115 gr Roomboter
225 gr Rietsuiker
1 Ei
1 Eidooier
150 gr Zelfrijzend bakmeel
1 tl Gemalen kaneel
85 gr Grofgehakte walnoten

Bereidings Instructies

Warm de oven voor op 180C. Doe de boter en de suiker in de pan en verwarm dit op een laag vuur. Blijf dit al roerende verwarmen tot de suiker is opgelost het mag niet gaan kleuren. Laat dit als de suiker is opgelost 10 minuutjes afkoelen. Als de suiker/boter is afgekoelt roer je het ei en de eidooier door de boter. Voeg dan de bakmeel en het kaneel toe spatel dit door de boter en voeg de walnoten op het laatste moment toe. Vul dan de ingevette bakvorm (18x18) met het beslag.
Bak de koek 25-30 minuten of tot de koek in het midden veerkrachtig aanvoelt.
Laat een paar minuutjes afkoelen en snij de koek los langs de randen en keer hem om op een rooster.

Recept Afbeeldingen - Beweeg de cursor om de afbeeldingen te scrollen als er meerdere zijn:

Dit recept heeft momenteel 0 afbeeldingen.

Reacties bezoekers (0):

Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.

 

Recepten Links:

Nieuw Recept Toevoegen Contacteer ons over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie Liquid Conversions Weight Conversions Temperature Conversions Gas Mark Tables Vegetable Cooking Times Length Conversions

Beoordeel dit recept:
  • Momenteel 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beoordeling: 3.0/5 (8 stemmen uitgebracht)

Reageer op dit recept:

Voor spam preventie, voer code in: Code:

Ga naar categorie:

Andere recepten in deze categorie:

Macarons Asperge kletskoppen Amadeuskoekjes Gevulde speculaas Notenpralines

Tag Cloud Recepten:
- Recept Hits - 001020

 

 


 

Dank u, uw commentaar zal binnenkort worden herzien!