Op dit moment zijn er 339 recepten in 97 categorieŽn!

Laatste Recepten
U moet Flash geÔnstalleerd om deze header te zien!
Pekelen voor het roken: Ingediend door: Ontdekhoreca | Datum Toegevoegd: 25 Aug 2009
In Categorie: Conserveren / Pekelen
IngrediŽnten

Natte pekel voor vis

100 gram zout per Liter


Bereidings Instructies

Kleine vis 1.25 uur
Middelmaat vis 2.00 uur
Grote vis 3.25 uur

Na het pekelen even afspoelen en droog deppen. Hierna nog een paar uur laten drogen in de koeling alvorens je gaat roken.

Recept Afbeeldingen - Beweeg de cursor om de afbeeldingen te scrollen als er meerdere zijn:

Dit recept heeft momenteel 0 afbeeldingen.

Reacties bezoekers (0):

Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.

 

Recepten Links:

Nieuw Recept Toevoegen Contacteer ons over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie Liquid Conversions Weight Conversions Temperature Conversions Gas Mark Tables Vegetable Cooking Times Length Conversions

Beoordeel dit recept:
  • Momenteel 2.72/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beoordeling: 2.7/5 (46 stemmen uitgebracht)

Reageer op dit recept:

Voor spam preventie, voer code in: Code:

Ga naar categorie:

Andere recepten in deze categorie:

Pekelrecept voor vlees Simpel pekel recept

Tag Cloud Recepten:
- Recept Hits - 005481

 

 


 

Dank u, uw commentaar zal binnenkort worden herzien!