Op dit moment zijn er 339 recepten in 97 categorieŽn!

Laatste Recepten
U moet Flash geÔnstalleerd om deze header te zien!
Pekelrecept voor vlees: Ingediend door: Ontdekhoreca | Datum Toegevoegd: 25 Aug 2009
In Categorie: Conserveren / Pekelen
IngrediŽnten

Nat pekelrecept voor vlees

150 gr Colorozo zout (kun je los van uw slager krijgen)
150 gr Keukenzout
2 st Laurierblad
1 teen Knoflook
2 gr Gekneusde peperkorrels
5 Jeneverbessen
5 Kruidnagels
2 Sjalotten
10 gr Verse rozemarijn
6 gr Verse tijm
3 Water

Bereidings Instructies

Dit geheel aan de kook brengen, als het kookt van het vuur halen, en een halve liter koud water toevoegen, dit goed af laten koelen .
daarna het vlees erin marineren. (minimaal 48 uur)
Dit kan gebruikt worden voor bijna alle soorten vlees.

Recept Afbeeldingen - Beweeg de cursor om de afbeeldingen te scrollen als er meerdere zijn:

Dit recept heeft momenteel 0 afbeeldingen.

Reacties bezoekers (0):

Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.

 

Recepten Links:

Nieuw Recept Toevoegen Contacteer ons over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie Liquid Conversions Weight Conversions Temperature Conversions Gas Mark Tables Vegetable Cooking Times Length Conversions

Beoordeel dit recept:
  • Momenteel 2.81/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beoordeling: 2.8/5 (57 stemmen uitgebracht)

Reageer op dit recept:

Voor spam preventie, voer code in: Code:

Ga naar categorie:

Andere recepten in deze categorie:

Simpel pekel recept Pekelen voor het roken

Tag Cloud Recepten:
- Recept Hits - 009963

 

 


 

Dank u, uw commentaar zal binnenkort worden herzien!