Op dit moment zijn er 339 recepten in 97 categorieŽn!

Laatste Recepten
U moet Flash geÔnstalleerd om deze header te zien!
Peper op azijn: Ingediend door: Ontdekhoreca | Datum Toegevoegd: 23 Aug 2009
In Categorie: Surinaams / Peper en sambal
IngrediŽnten

Azijn essence aangelengt tot een sterke azijn (of gebruik natuur azijn) hoe sterker hoe beter voor de houdbaarheid
Verse pepers
Ui
Knoflook

Bereidings Instructies

Dit recept is om pepers langer te kunnen bewaren de azijn wordt hier gebruikt als conserveringsmiddel.

Snipper de pepers of snijd ze in grove stukken maar net wat u wilt. Doe ze in een wekpot snipper wat ui en voeg dit met wat teentjes knoflook toe aan de pepers. Dan vult u de wekpot met de aangelengde azijn essence of natuur azijn doe de pot dicht en bewaar dit lucht dicht op uw keuken plank. of koeling

Recept Afbeeldingen - Beweeg de cursor om de afbeeldingen te scrollen als er meerdere zijn:

Dit recept heeft momenteel 0 afbeeldingen.

Reacties bezoekers (0):

Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.

 

Recepten Links:

Nieuw Recept Toevoegen Contacteer ons over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie Liquid Conversions Weight Conversions Temperature Conversions Gas Mark Tables Vegetable Cooking Times Length Conversions

Beoordeel dit recept:
  • Momenteel 2.76/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beoordeling: 2.8/5 (29 stemmen uitgebracht)

Reageer op dit recept:

Voor spam preventie, voer code in: Code:

Ga naar categorie:

Andere recepten in deze categorie:

Piccalillypeper Peper van tempeh Peper met kippenhartjes en/of -levertjes Droge aardappelsambal Fonfon pepre

Tag Cloud Recepten:
- Recept Hits - 004646

 

 


 

Dank u, uw commentaar zal binnenkort worden herzien!