Op dit moment zijn er 339 recepten in 97 categorieŽn!

Laatste Recepten
U moet Flash geÔnstalleerd om deze header te zien!
Ped Yang Sauce Palo - eendenborst in kaneelsaus: Datum Toegevoegd: 29 Jul 2013
In Categorie: Thailand / Vlees
IngrediŽnten

450 gr eendenborst
1 el kaneel (gemalen)
1 tl zout
1 tl palmsuiker

ingrediŽnten palo saus:
3 el ketjap manis
6 el water
1 tl kaneel
1 el palmsuiker
1/2 tl zout
2 tl maizena

Bereidings Instructies

Wrijf het vlees in het de kaneel,het zout en de palmsuiker en laat dit 12 uur intrekken. Verhit een pan en bak het vlees op het vel totdat het vlees bruin is geworden. Draai het dan om en bak het nog 8 minuten. Leg het vlees daarna in een op 160gr voorverwarmde oven en bak het 10 minuten.

bereiding saus:
Verhit in een pan de ketjap samen met de kaneel, de palmsuiker en het zout. Meng daarin de met water aangelengde maizena en het water. Zachtjes laten koken totdat de saus begint in te dikken.

Snijd het vlees in plakjes en meng dit door de saus en laat het nog 1 minuut sudderen

Recept Afbeeldingen - Beweeg de cursor om de afbeeldingen te scrollen als er meerdere zijn:
Ped Yang Sauce Palo - eendenborst in kaneelsaus
Reacties bezoekers (0):

Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.

 

Recepten Links:

Nieuw Recept Toevoegen Contacteer ons over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie Liquid Conversions Weight Conversions Temperature Conversions Gas Mark Tables Vegetable Cooking Times Length Conversions

Beoordeel dit recept:
  • Momenteel 2.57/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beoordeling: 2.6/5 (14 stemmen uitgebracht)

Reageer op dit recept:

Voor spam preventie, voer code in: Code:

Ga naar categorie:

Andere recepten in deze categorie:

Biefstuksalade met limoensaus Sai Grok - thaise barbeque worst Num Prik Aong - pittige dikke vlees/tomaten salsa Pad Ped Mu - gebakken varkensvlees met groenten Gaeng Ped Moo Kab Tua - varkensvlees met chili en sperzieboontjes

Tag Cloud Recepten:
- Recept Hits - 001214

 

 


 

Dank u, uw commentaar zal binnenkort worden herzien!