Op dit moment zijn er 339 recepten in 97 categorieŽn!

Laatste Recepten
U moet Flash geÔnstalleerd om deze header te zien!
Phat Phet Tua Fak Jao - rundvlees met kousenband: Datum Toegevoegd: 29 Jul 2013
In Categorie: Thailand / Vlees
IngrediŽnten

450 gr rundvlees
2 el sojasaus (of ketjap manis)
1/2 tl zwarte peper
300 gr kousenband of sperziebonen
5 jerut purut blaadjes of kaffir limoen
3 el olie
2 el rode curry pasta
2 el vissaus (nam pla)
3 el rietsuiker
water

Bereidings Instructies

Snijd het vlees in dunne reepjes. Snijd de kousenband in kleine stukjes en de jerut purut blaadjes in dunne reepjes. Verhit in een pan het water en blancheer hierin de kousenband voor 5 minuten en giet het daarna af. Meng de sojasaus met de peper en marineer hiermee het vlees voor tenminste 25 minuten.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees voor 3 minuten. Voeg dan de pasta, de kousenband, de suiker en de vissaus toe en bak dit nog 5 minuten. Garneer het daarna met de reepjes jerut purutblad.

Recept Afbeeldingen - Beweeg de cursor om de afbeeldingen te scrollen als er meerdere zijn:

Dit recept heeft momenteel 0 afbeeldingen.

Reacties bezoekers (0):

Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.

 

Recepten Links:

Nieuw Recept Toevoegen Contacteer ons over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie Liquid Conversions Weight Conversions Temperature Conversions Gas Mark Tables Vegetable Cooking Times Length Conversions

Beoordeel dit recept:
  • Momenteel 2.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beoordeling: 2.8/5 (12 stemmen uitgebracht)

Reageer op dit recept:

Voor spam preventie, voer code in: Code:

Ga naar categorie:

Andere recepten in deze categorie:

Ped Yang Sauce Palo - eendenborst in kaneelsaus Paad Loog Chin - balletjes van varkensvlees met groente Sai Grok - thaise barbeque worst Pad Mu Grop Tua Gnaw - Knapperig varkensvlees met tauge Yam Neua Yaang - een pittige Thaise rundvleessalade

Tag Cloud Recepten:
- Recept Hits - 001075

 

 


 

Dank u, uw commentaar zal binnenkort worden herzien!